Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Сучасний реанімобіль  від благодійників з Бельгії  отримала  Долинська громада.

Дата: 05.12.2022 12:55
Кількість переглядів: 134

Сучасний реанімобіль  від благодійників з Бельгії  отримала  Долинська громада.

 Фото без опису   Фото без опису  
       До Дня волонтера Благодійна організація «BEforUkraine» (Бельгія) та Благодійний  фонд «Милосердя та Здоров’я»  передали  КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Долинської міської ради»  сучасний реанімобіль  Fiat Talento. Його використовуватимуть для потреб Пункту  невідкладної медичної допомоги, який два роки успішно працює на території громади та вже здійснив майже чотири тисячі виїздів на виклики пацієнтів. Пункт створений за ініціативи та безпосередньої участі Долинського міського голови Євгенія Звіздовського у 2020 році та фінансується виключно за рахунок коштів місцевого бюджету.

Вагома справа на благо громади реалізована завдячуючи спільним зусиллям  та співпраці Долинської міської ради із заступником  директора ТОВ “Рудомайн” із соціальної роботи та зв’язкам з органами влади Олегом Подкопаєвим.

 Передали реанімобіль Долинській громаді голова Благодійного  фонду «Милосердя та Здоров’я» Олександр Яцина, заступник директора Національного інституту раку разом з волонтерами Ігорем Ільтьо та Миколою Руденко.  Реанімаційний автомобіль пройшов необхідний технічних огляд та має повне медичне оснащення: дефібрилятор портативний, монітор пацієнта,  відсмоктувач, каталка-моноблок, кисневий балон, маски, спецодяг, антисептики, гіпотензивні препарати.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 Від себе особисто Олег Подкопаєв передав медичному закладу первинної допомоги спеціальні бокси для збору та транспортування аналізів крові.

 Міський голова Євгеній Звіздовський  висловив подяку благодійній організації «BeForUa», благодійному  фонду «Милосердя та Здоров’я»  та дружньому бельгійському народові за неоціненну допомогу Україні в реаліях російсько-української війни. Спільні дії та підтримка бельгійського народу вже стала частиною нашої майбутньої перемоги! Слова щирої вдячності від Долинської громади  Олегу Подкопаєву за вагомий вклад в матерільно – технічне забезпечення медичної галузі.

 Переданий реанімаційний автомобіль працюватиме для транспортування важкохворих пацієнтів та надання невідкладної допомоги як мешканцям Долинської громади так і вимушеним переселенцям, які знайшли прихисток на Долинщині.

Фото без опису  Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь