Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Долинське управління Головного управління Держпродспоживслужби                  в Кіровоградській області (далі – Долинське управління) повідомляє про те, що, згідно Звіту про результати досліджень патологічного/біологічного матеріалу №3279 від 31 се

Дата: 05.09.2022 11:48
Кількість переглядів: 186

Фото без опису

Долинське управління Головного управління Держпродспоживслужби                  в Кіровоградській області (далі – Долинське управління) повідомляє про те, що, згідно Звіту про результати досліджень патологічного/біологічного матеріалу №3279 від 31 серпня 2022 року Кіровоградської регіональної державної лабораторії Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів встановлено захворювання на сказ у собаки, що належала жительці м. Долинська.

       Протокольним рішенням Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Кропивницькій районній військовій адміністрації від                                 31 серпня 2022 року №10, введено карантинні обмеження по сказу тварин (собаки) у м. Долинська, загрозливою зоною визначити села Вишневе, Маловодяне та Степове. Даним рішенням затверджено «План комплексних заходів щодо ліквідації сказу тварин в неблагополучному пункті                     м. Долинська та загрозливій зоні (с. Вишневе, с. Маловодяне, с. Степове) Кропивницького району Кіровоградської області».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь