Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

25 липня 2022 року відбулося засідання комісії з питань розгляду розрахунків по цінах та тарифах за комунальні послуги на території Долинської міської територіальної громади.

Дата: 25.07.2022 16:04
Кількість переглядів: 260

25 липня 2022 року відбулося засідання комісії з питань розгляду розрахунків по цінах та тарифах за комунальні послуги на території Долинської міської територіальної громади.

Фото без опису   

На порядку денному розглядалися два питання:

1. Про встановлення тарифу на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання,  послуги з постачання теплової енергії на опалювальний період 2022-2023 року для Комунального підприємства «Долинське міське комунальне господарство» при Долинській міській раді;

2. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради           від 29 грудня 2021 року № 366 «Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами для Комунального підприємства «Долинське міське комунальне господарство» при Долинській міській раді».

По першому питанню погоджено встановлення тарифу на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання,  послуги з постачання теплової енергії на опалювальний період 2022-2023, при умові застосовувати в опалювальному періоді 2022-2023 року для категорії споживачів «населення» тарифи опалювального періоду 2020-2021 року в розмірі 1 647,51 грн/Гкал.

По другому питанню погоджено Комунальному підприємству «Долинське міське комунальне господарство» при Долинській міській раді застосовувати тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами для населення та інших категорій споживачів в повному розмірі, а саме – 165,20 грн/м3.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь