Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Інформаційне повідомлення щодо громадського обговорення

Дата: 04.05.2022 13:04
Кількість переглядів: 380

Інформаційне повідомлення щодо громадського обговорення

Фото без опису

Відповідно до Закон України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» (№4865 – VI від 24.05.2012) передбачено процедуру присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій. Згідно з ст. 6 вказаного Закону необхідно подати узагальнені зауваження і пропозиції, що надійшли під час громадського обговорення. Постановою Кабінету Міністрів України № 989 від 24 жовтня 2012 року «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» затверджено порядок проведення громадського обговорення. У зв’язку з цим, подаємо відповідну інформацію на сайті.

Найменування юридичної особи, якій пропонується присвоїти ім’я фізичної особи, ювілейної чи святкової дати, назви або дати історичної події:

Комунальне підприємство «СТАДІОН КОЛОС» Долинської міської ради»

Ім’я фізичної особи, ювілейної чи святкової дати, назви або дати історичної події, що пропонується присвоїти юридичній особі: Євгеній Шамбір.

Обґрунтування пропозиції:

Шамбір Євгеній Іванович народився 12 вересня 1992 року в м. Долинська Кіровоградської області.

У 1999 році пішов у перший клас ЗОШ №4 І-ІІІ ступенів м. Долинська. Того ж року був зарахований в дитячо-юнацьку спортивну школу на відділення футболу. Брав участь у всеукраїнських та обласних змаганнях з футболу серед вихованців ДЮСШ, був переможцем та призером. Після закінчення ДЮСШ отримав II дорослий розряд з футболу.

У 2007 році після закінчення 9-ти класів вступив до Олександрійського педагогічного коледжу ім. В.О. Сухомлинського на факультет фізичного виховання, який закінчив у 2011 році за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Фізична культура» і здобув кваліфікацію вчителя фізичної культури основної школи. У 2011 році вступив до Бердянського державного педагогічного університету. По закінченню у 2014 році отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Фізичне виховання» та здобув кваліфікацію вчителя фізичної культури, організатора спортивно-масової роботи. У 2012 році був призначений на посаду вчителя фізичної культури Новогригорівської II ЗШ І-ІІ ступенів. У 2014 році шляхом переводу прийнятий на роботу у Першотравневу ЗШ І-ІІІ ступенів на посаду вчителя фізичної культури.

Брав участь у всеукраїнських змаганнях з футболу, був призером. Був включений у збірну команду Долинського району, за яку виступав в обласних чемпіонатах та турнірах. Був бронзовим призером в обласному турнірі з футболу на кубок двічі героя Соціалістичної праці О.В. Гіталова серед аматорських команд Кіровоградської області. У чемпіонаті області також займав призові місця. В чемпіонаті району грав за команди: ФК«СТЕП»                         с. Першотравневе, ФК«Сокіл»   с. Новогригорівка Перша, ФК «Фортуна» м. Долинська, ФК «Лідер» м. Долинська, ФК «Волохіно» м. Долинська. Також брав участь у різних змаганнях з міні-футболу, як обласних, так і районних. Неодноразово був нагороджений медалями, дипломами та грамотами.

У 2016 році був призваний до лав Збройних Сил України та перебував на військовій службі по контракту в в/ч 1080 м. Миколаїв. В 2019 році брав участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони відсічі і утримання збройної агресії російської федерації в Донецькій та Луганській областях.

Нагороди

У період служби був нагороджений нагрудним знаком «Учасник бойових дій», почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «За взірцевість у військовій службі III ступеня». У 2022 році був нагороджений медаллю Президента України «За військову службу Україні» посмертно.

Вшанування пам'яті

21 березня 2022 року в Долинській міській територіальній громаді оголошено днем жалоби за Євгенієм Шамбіром.

 Суб’єкти, що внесли пропозицію щодо присвоєння юридичній особі імені фізичної особи, ювілейної чи святкової дати, назви або дати історичної події:

Трудовий колектив Комунального підприємства «СТАДІОН КОЛОС» Долинської міської ради»

Строк, місце, час проведення заходів з громадського обговорення, акредитації представників засобів масової інформації, реєстрації учасників:

Форма громадського обговорення: зустріч

Дата громадського обговорення: 10 травня 2022 року

Місце проведення: приміщення Комунального підприємства «СТАДІОН КОЛОС» Долинської міської ради»

 за адресою: м. Долинська, вул. Центральна, 84А.

Поштова адреса та адреса електронної пошти, номер телефону, строк і форма для подання пропозицій (зауважень):

Усі пропозиції та зауваження подаються до 10 травня 2022 року в письмовій або усній формі, із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, до Комунального підприємства «СТАДІОН КОЛОС» Долинської міської ради» за адресою: м. Долинська,   вул. Центральна, 84А, або в загальний відділ Долинської міської ради за адресою: м. Долинська, вул. Соборності України, 28, адреса електронної пошти: dolmiskrada@ukr.net, моб.тел. (050)653-02-44.

 

Місцезнаходження та адресу електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: м. Долинська, вул. Соборності України, 28, адреса електронної пошти: dolmiskrada@ukr.net, моб.тел. (050)653-02-44.

Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення:

Озарук Микола Миколайович

Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення:

Після отримання висловлених пропозицій та проведеного аналізу відбудеться оприлюднення результатів громадського обговорення на сайті Долинської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь