Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Привітали освітян з професійним святом

Дата: 01.10.2021 13:35
Кількість переглядів: 705

Фото без описуУ першу неділю жовтня своє свято відзначають представники однієї з найбільш шанованих у суспільстві професій – освітяни.

01 жовтня 2021 року, в приміщенні Долинської міської ради, відбулися урочисті заходи, приурочені Дню працівників освіти.

Багато теплих слів і щирих побажань було сказано вчителям та директорам. Освітян привітала з професійним святом перший заступник міського голови Ольга Гронт.

Ольга Сергіївна відзначила вагому роль вчителя у вихованні підростаючого покоління, подякувала педагогам Долинської громади за високе служіння обраній справі, відданість професії, мудрість і терпіння, за натхненну працю на благо рідного краю і всієї України.

Під оплески залу керівники педагогічних колективів громади отримали відзнаки міської ради, квіти та музичні дарунки від Олександри Цихненко та Наталія Коваль.

Атмосфера, яка панувала в залі під час свята дарувала дивовижне відчуття єднання, а ще гордість за те, що освітяни Долинської громади  талановиті, творчі, справжні професіонали.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь