Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Святкування Дня Державного Прапора України

Дата: 25.08.2021 10:06
Кількість переглядів: 562

Фото без опису23 серпня Україна відзначає День Державного прапора. Урочистий захід, присвячений цій визначній події, відбувся і в місті Долинська, на території вільного простору «Небо». Тут на найвищому флагштоку Долинщини підняли синьо-жовтий прапор, який став одним із символів української незалежності.

З вітальними словами до присутніх звернувся очільник міста Євгеній Звіздовський, він привітав присутніх з державними святами, та наголосив, що Державний Прапор України – це символ нашої держави, саме під ним наші діди, прадіди виборювали незалежність нашої держави, творили історію, наше з вами завдання примножувати досягнення до їх числа та закликав всіх пам’ятати і шанувати тих героїв із зброєю в руках, які під синьо-жовтим прапором боронять наші кордони.

Фото без описуУ святковій атмосфері міський голова Євгеній Звіздовський та перший заступник міського голови Ольга Гронт вручили відзнаки Кіровоградської обласної ради та Долинської міської ради учасникам бойових дій, військовослужбовцям, учасникам ліквідації наслідків на Чорнобильський АС, настоятелям релігійних організацій, фізичним особам підприємцям, працівникам трудових колективів громади за високий професіоналізм, сумлінну працю, значний внесок у забезпечення життєдіяльності громади та з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

За результатами огляду-конкурсу на кращий благоустрій територій багатоповерхових будинків, будинків приватного сектору та прилеглих територій до об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг Долинської громади відбулося нагородження переможців.

Музичною композицією, учасників свята, привітали Анна Петрова, Олена Каратєєва, Олександра Цихненко та Євген Оніщенко.

Фото без описуЗавершилися заходи вшануванням пам'ять борців за незалежність України, хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку «Захисникам незалежності і суверенітету України» і могил учасників АТО на міському кладовищі.        



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь