Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Оголошення про проведення конкурсу з перевезення пасажирів

Дата: 11.06.2021 11:09
Кількість переглядів: 231

Фото без описуВідповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про автомобільний транспорт», постанови Кабінету Міністрів України Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування від 03 грудня 2008 року № 1081, розпорядження міського голови від 09 червня 2021 року №164, Долинська міська рада (далі – організатор) оголошує про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах населених пунктів Долинської міської територіальної громади на такий об’єкт конкурсу: маршрут «Долинська – Братський Посад через населені пункти Згода, Марфівка, Вишневе, Катеринівка, Фалькове, Степове».

Перевезення пасажирів будуть здійснюватися у четвер щотижня.

Початок маршруту о 6 год. 20 хв з міста Долинська через населені пункти Згода, Марфівка, Братський Посад (7 год. 00 хв), Вишневе, Катеринівка, Фалькове, Степове, та о 13.00 год. у зворотньому напрямку з міста Долинська.

Умови перевезень по об’єкту конкурсу у відповідності до вимог Закону України «Про автомобільний транспорт», Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081 (зі змінами).

З умовами конкурсу та інформацією про об’єкт конкурсу можна ознайомитись у Долинській міській раді за адресою: м. Долинська, вул. Соборності України, 28, каб. 1.11 (відділ житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою міської ради).

Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі  - 01 липня 2021 року до 17.15 год.

Для участі у конкурсі автомобільний перевізник-претендент подає документи організатору конкурсу – Долинській міській раді за адресою: м. Долинська, вул. Соборності України, 28, каб 1.11, (режим роботи: понеділок – четвер з 08:00 до 17:15, п’ятниця – з 08:00 до 16:00, перерва – з 12:00 до 13:00, субота та неділя – вихідні дні).

Бланки документів для участі в конкурсі можна отримати з моменту розміщення оголошення на офіційному веб-сайті Долинської міської ради та в газеті «Долинські новини» до 30 червня 2021 року до 17.15 год. за адресою: м. Долинська, вул. Соборності України, 28, каб. 1.11.

Початок проведення засідання конкурсного комітету 15 липня 2021 року о 9.00 годині за адресою м. Долинська, вул. Соборності України, 28 (зала засідань, 2 поверх).

Плата за участь у конкурсі не вноситься.

Телефон для довідок з питань проведення конкурсу: 0506530244, електронна адреса: dolmiskrada_jkg@ukr.net, dolmiskrada@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь