Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства "Долинська центральна лікарня Долинської міської ради"

Дата: 22.06.2021 13:20
Кількість переглядів: 577

 

Відповідно до пункту 4 Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров'я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня               2017 року № 1094, розпорядженням міського голови Долинської міської ради  від 28 травня 2021 року № 279-к/тр оголошено про проведення конкурс на зайняття вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства "Долинська центральна лікарня Долинської міської ради".

Комунальне некомерційне підприємство "Долинська центральна лікарня Долинської міської ради" (далі – Підприємство), юридичне та фактичне місцезнаходження Підприємства: 28500, Кіровоградська область,     м. Долинська, вул. Чкалова, 69.

      Основні напрями діяльності Підприємства – забезпечення медичного обслуговування населення шляхом надання йому медичних послуг в порядку та обсязі, встановлених законодавством; надання пацієнтам відповідно до законодавства України на безвідплатній та відплатній основі послуг вторинної/спеціалізованої стаціонарної медичної допомоги, у тому числі екстреної (невідкладної), необхідної для забезпечення належної та своєчасної профілактики, діагностики і лікування хвороб, травм, отруєнь чи інших розладів здоров’я, медичного контролю за перебігом вагітності й ведення пологів і післяпологового періоду. Здійснення медичної практики з надання вторинної/спеціалізованої та інших видів медичної допомоги; надання пацієнтам відповідно до законодавства на безвідплатній та відплатній основі спеціалізованої амбулаторної і стаціонарної медичної допомоги (спеціалізована медична практика); організація, у разі потреби, надання пацієнтам медичної допомоги більш високого рівня спеціалізації на базі інших закладів охорони здоров’я шляхом направлення пацієнтів до цих закладів у порядку, встановленому чинним законодавством України або залучення до консультацій та надання медичної допомоги хворим  висококваліфікованих  спеціалістів із наукових установ та закладів охорони здоров’я  третинного рівня надання медичної допомоги на базі Підприємства.

      На 2021 рік на утримання Підприємства кошторисні призначення затверджено в сумі – 14829700,00 грн. (Чотирнадцять мільйонів вісімсот двадцять дев’ять тисяч сімсот гривень 00 коп.).

         Документи на участь у конкурсі приймаються з 22 червня по                     05 липня 2021 року включно за адресою: 28500, Кіровоградська область,                             м. Долинська, вул. Соборності України, 28, (відділ кадрової та мобілізаційної роботи Долинської міської ради ).

         Номери телефонів та адреса електронної пошти для довідок:

         05234  2 06 80;

          e-mail:  dolmiskrada@ukr.net

         Для участі у конкурсі особа подає особисто або надсилає поштою конкурсній комісії у визначений в оголошені строк такі документи:

  1. копію пастора громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1.;

3) резюме у довільній формі;

4) автобіографію;

5) копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров'я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;

6) згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 2;

7) конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі;

8) довідку МВС про відсутність судимості;

9) медичні довідки про стан здоров'я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров'я за формами затвердженими МОЗ;

10) попередження стосовно встановлених Законом України "Про запобігання корупції" вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3;

11) заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно із додатком 4;

12) підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України "Про запобігання корупції").

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді.    

         Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

         Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

         Вимоги до претендента:

         - вища освіта II рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань "Управління та адміністрування" або "Публічне управління та адміністрування", або "Право", або "Соціальні та поведінкові науки", або "Гуманітарні науки", або "Охорона здоров'я" та спеціалізацією "Організація і управління охороною здоров'я";

- підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли тощо у разі наявності);

- наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності;

- стаж роботи на керівних посадах – не менше 5 років.

Конкурсна пропозиція учасників конкурсу формується у відповідності до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров'я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1094, зокрема має містити план розвитку Підприємства на середньострокову перспективу протягом п’яти років, в якому передбачаються: заходи з виконання завдань закладу і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників закладу, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції; пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку закладу; пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності закладу. 

         Умови оплати праці керівника закладу із зазначенням істотних умов контракту: посадовий оклад директора Підприємства – 10182 грн.     (Десять тисяч триста чотири гривні 92 коп.), істотними умовами контракту є строк його дії, права, обов’язки і відповідальність сторін (в тому числі матеріальна), умови матеріального забезпечення і організації праці працівника, умови розірвання договору, в тому числі дострокового.

         Дата і місце проведення конкурсу:

         засідання конкурсної комісії з розгляду заяв претендентів і доданих до них документів відбудеться 07 липня 2020 року;

         засідання конкурсної комісії з розгляду конкурсних пропозицій учасників конкурсу на зайняття вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства "Долинська центральна районна лікарня Долинської районної ради" відбудеться 09 липня 2020 року.

         Проведення конкурсу відбудеться в приміщенні Долинської міської ради за адресою: вул. Соборності України, 28, м. Долинська.

ДОДАТОК 1

ДОДАТОК 2

ДОДАТОК 3

ДОДАТОК 4

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь