Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Про забезпечення санаторно-курортною путівкою громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи

Дата: 09.06.2021 17:12
Кількість переглядів: 322

Фото без описуПріоритетним напрямом оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, є забезпечення їх санаторно-курортним лікуванням.

Долинська міська ради забезпечує оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, згідно з Законом України „Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи” від 28.02.1991 № 796-XII (зі змінами) та постановою Кабінету Міністрів України від 23.11.2016 № 854 «Деякі питання санаторно-курортного лікування та відпочинку громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» (зі змінами) та відповідно до "Порядку

надання щорічної грошової допомоги для компенсації вартості путівок санаторно-курортним закладам та закладам відпочинку, громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи ІІ та ІІІ категорії" затвердженого рішенням виконавчого комітету Долинської міської ради від 09 червня 2021 року

За рахунок місцевого бюджету мають право на санаторно-курортне лікування/відпочинок громадяни, постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи віднесені до категорії 2 та 3.

Для одержання путівки громадяни, постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи віднесені до категорії 2 та 3 повинні перебувати на обліку у відділі з питань соціальної політики Долинської міської ради.

З метою постановки на облік особа, яка постраждала внаслідок Чорнобильської катастрофи, 2 та 3 категорії подає заяву, медичну довідку лікувальної установи за формою № 070/о, копію «Посвідчення особи, яка постраждала внаслідок Чорнобильської катастрофи, відповідної категорії», копію паспорта. Під час подання копій вищезазначених документів, особи надають їх оригінали для огляду.

Громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи 2 та 3 категорії, та які бажають отримати санаторно-курортні путівки у 2021 році, необхідно особисто до управління надати заяву про взяття на облік для отримання путівки до 15 жовтня поточного року.

Санаторно-курортне оздоровлення буде здійснюється по відповідних нозологіях у санаторно-курортних закладах, що діють на території України, згідно з медичними рекомендаціями в порядку черговості подачі заяв.

За більш детальною інформацією просимо звертатися до відділу з питань соціальної політики Долинської міської ради (вул. Соборності України, 50, каб. 2).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь