Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

У Долинській безробітних запрошували на роботу до найприбутковішої торгової мережі України

Дата: 04.06.2021 14:43
Кількість переглядів: 223

Фото без описуДнями на замовлення ТОВ «АТБ», з метою укомплектування актуальних вакансій приймальника товарів та охоронника, у приміщенні Долинської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій.

Представниця роботодавця Людмила Вознюк детально розповіла про вимоги до заявлених вакансій та соціальний пакет, яким забезпечуються працівники, а також повідомила, що  заробітна плата складає від 8400 до 8700 грн.

Фахівчиня з питань зайнятості районної філії Вікторія Ільченко ознайомила присутніх із станом ринку праці, розповіла про попит та пропозицію робочої сили, а також зупинилася на перевагах легальної зайнятості. Крім того, учасникам міні-ярмарку вакансій були надані професійні відповіді на усі їхні запитання, що були пов'язані з працевлаштуванням та отриманням послуг, які надає служба зайнятості клієнтам.

Під час спілкування представника роботодавця та шукачів роботи було обговорено чимало важливих питань. Безробітні цікавилися перспективами розвитку товариства, можливостями кар’єрного росту, деталями позмінного графіка роботи та можливістю стажування безпосередньо на робочому місці для осіб, у яких немає достатнього досвіду роботи.

Після завершення заходу двом учасникам міні-ярмарку, які зацікавилися пропозиціями роботодавця, були надані для заповнення анкети кандидатів на відкриті вакансії та призначено особисту зустріч з роботодавцем.

 

Долинська районна філія Кіровоградського обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь