Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відділ з питань соціальної політики Долинської міської ради інформує щодо прийому громадян на житлову субсидію

Дата: 14.05.2021 13:37
Кількість переглядів: 863

Фото без описуПостановою Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2021 року № 420 ”Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України” внесено зміни  до  Положення  про  порядок призначення  житлових  субсидій, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від   21 жовтня 1995 року № 848.

Всі, хто отримує житлові субсидії, мають подати заяву та декларацію на перепризначення протягом травня-вересня місяця 2021року. При цьому житлова субсидія буде призначена з травня 2021 року.

Також запроваджено нові правила щодо тих,  кому житлова  субсидія не надаватиметься. Мова йде про членів родини, або складу домогосподарств, які:

- мають на банківському рахунку кошти, загальна сума яких перевищує 25- кратний розмір прожиткового мінімуму станом на 01 січня поточного року - 56750 грн;

- за рік до звернення по субсидію придбали іноземну валюту, цінні папери, транспортні засоби, нерухомість,  на суму понад 50 тис.грн.

Субсидія не призначається коли хтось із членів родини є власником автомобіля, з дати випуску якого пройшло менше 5 років, або коли у родини більше двох автівок, з дати випуску яких минуло менше 15 років.

Субсидія також не призначається коли в родині є друге житло ( будинок або квартира, придатні для проживання).

Житлові субсидії будуть надаватися виключно готівкою.

Прийом документів проводитиметься  відділом  з питань соціальної політики Долинської міської ради за адресою по вул. Соборності України,50.    

Запис  на прийом або отримати консультацію можна  за телефоном: (05234) 2 0749.

Мешканцям сільської  місцевості Долинської територіальної громади організовано прийом документів для переоформлення  житлової  субсидії в старостинських  округах  за місцем проживання.

Заяву можна подати поштою до Долинського відділу  соціальних виплат, компенсацій та пільг за адресою: вул. Центральна,135, м. Долинська, Кіровоградська область або в електронному вигляді з кваліфікованим підписом  та на сайті  Мінсоцполітики www.msp.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь