Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
06 Грудня, 2023 р., 13:37
Цього року вперше День Святого Миколая Чудотворця відзначається в Україні 6 грудня. Від сьогодні розпочинається цикл зимових свят. Це велике церковне свято і улюблений день дітлахів, які традиційно отримують “від Миколая” солодощі й подарунки. В умовах тривалої збройної агресії росії проти України надважливо підтримувати наших дітей, особливо тих діток, чиї батьки боронять Україну та тих, хто віддав своє життя за нашу незалежність. Долинська громада доєднується до ініціативи привітати солодкими подарунками дітей військовослужбовців Збройних Сил України.  Нехай Святий Миколай вбереже наших дітей від всіх бід та незгод, подарує радість та справжню віру у дива! Хай збуваються всі великі та маленькі мрії! Віримо у Збройні Сили України! Віримо у силу Українського народу! Віримо у перемогу добра над злом!
06 Грудня, 2023 р., 13:36
Від щирого серця вітаємо всіх наших воїнів з Днем Збройних сил України, з Днем Української Армії. Ви є нашими Героями! Весь світ захоплюється вашою мужністю та героїзмом. Без вас не можна уявити Україну.Ми дякуємо   всім вам, що виборюєте перемогу, даєте безпеку українцям та нашій державі. Ми дякуємо  усім, хто з Україною, хто служить, працює, волонтерить, рятує житті. Бажаємо військовим лицарського здоров’я, благополуччя родинам та Божої благодаті! Нехай оминають Вас ворожі кулі та снаряди. Продовжуємо працювати на Перемогу. Слава Збройним силам України! Слава Україні!
04 Грудня, 2023 р., 15:04
Розпочинається інформаційна кампанія «Трудовий договір: твій пасок безпеки у світі праці!»
30 Листопада, 2023 р., 09:29
Долинський РЕМ ПрАТ "Кіровоградобленерго" повідомляє  про проведення  планових робіт, пов'язаних із тимчасовим знеструмленням споживачів, а саме:
27 Листопада, 2023 р., 09:05
Долинський РЕМ ПрАТ "Кіровоградобленерго" повідомляє  про проведення  планових робіт, пов'язаних із тимчасовим знеструмленням споживачів, а саме:
24 Листопада, 2023 р., 17:09
24 листопада 2023 року відбувся рейд робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення.
23 Листопада, 2023 р., 16:24
23 листопада в Долинській міській раді відбулася робоча зустріч із представниками ГО «Чистий аркуш».   
22 Листопада, 2023 р., 15:37
22 листопада 2023 року під головуванням заступника міського голови Олександра Климчука відбулося засідання опікунської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь