Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Важлива інформація

Дата: 23.02.2022 15:08
Кількість переглядів: 343

Фото без опису

Зважаючи на поширення у світових та відчизняних ЗМІ інформації щодо можливого повномаштабного вторгнення Збройних Сил Російської Федерації на територію України, відслідковується зростання соціальної напруги серед населення України.

Вказане здійснює негативний вплив на розвиток економіки, а такожстворює сприятливі передумови до вчинення зацікавленими особами низки кримінальних правопорушень, які  становлять загрозу національній безпеці держави (заклики та дії спрямовані на повалення конституційного ладу, насильницької зміни державної влади, зміни територіальної цілісності України тощо).

З метою запобігання їх вчиненню, недопущення розповсюдження панічних чуток щодо неминучості веденя повномаштабних бойових дій на території України та пов`язаної з цим необхідності "порятунку " сім`ї, майна, коштів тощо, просимо провести з місцевим населенням відповідні роз`яснювальні бесіди.

В ході їх проведення повідомити, що поширення інформації про повномаштабне вторгнення військ Російської Федерації є проявом т.зв. "гібридної війни" і спрямоване саме на зростання паніки та дестабілізацію суспільно-політичного та економічного становища в державі. У зв`язку з цим, просимо рекомендувати населенню керуватися виключно інформацією, яка надходить х офіційних джерел України.

Особливу увагу звертати на недопустимість самостійного утворення озброєних "дружин", "загонів самооборони" тощо, оскільки обов`язок захисту населення держави від іноземої агресії покладений чинним законодавством України виключно на Збройні Сили України, Службу безпеки України та інші утворені відповідно до чинного законодавства військові формування.

Особам, що бажають долучитися до захисту сувернітету та територіальної цілісності України, рекомендувати звертатися до  територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (військових камісаріатів) за додатковою інформацією.

У разі отримання даних щодо поширення панічних чуток, створення не передбачених законом військових формувань, закликів до повалення конституційного ладу, насильницької зміни державної влади, зміни територіальної цілісності України, просимо невідкладно інформувати Управління СБ України в Кіровоградській області (телефон "гарячої лінії" (0522)36-13-06).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь