Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Сімейний патронат: шанс для дитини залишитися в родині

Дата: 28.12.2021 10:31
Кількість переглядів: 233

Сімейний патронат: шанс для дитини залишитися в родині

Фото без опису

 

         Вчора, 21 грудня, у рамках експериментального проекту щодо впровадження нової моделі надання клієнтоорієнтованих послуг центрами зайнятості у приміщенні Долинської районної філії обласного центру зайнятості відбулась робоча зустріч директора філії Марини Соловйової та  начальника служби у справах дітей Долинської міської ради Зої Малолєтко.         

Мета зустрічі – популяризація сімейних форм виховання, послуг патронату та пошуку нових кандидатів у прийомні батьки, батьки-вихователі та патронатні вихователі.

Сторони обговорили питання організації спільної роботи щодо створення та діяльності сім’ї патронатного вихователя. Фахівчиня служби у справах дітей поінформувала про механізм запровадження та організації функціонування сім’ї патронатного вихователя, надання послуг патронату над дитиною, яка перебуває у складних життєвих обставинах, здійснення заходів щодо її захисту та забезпечення прав на догляд, виховання в безпечному та сприятливому сімейному середовищі.

         Представники районної філії центру зайнятості та служби у справах дітей міської ради  акцентували увагу на  механізмі направлення зареєстрованих безробітних для первинного відбору кандидатів у патронатні вихователі, а також порядок та строки проходження відбору у патронатні вихователі таких осіб.

Учасники зустрічі прийняли рішення про проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи, спеціалізованих тематичних консультацій, співбесід із залученням представників служби у справах дітей для зареєстрованих безробітних про суть і зміст патронату та можливість подання документів як кандидата у патронатні вихователі до служби для первинного відбору кандидатів у патронатні вихователі, а також висвітлення в засобах масової інформації успішних прикладів працевлаштування безробітних патронатними вихователями.

 

М. Соловйова, директор Долинської районної філії обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь