Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Робота у фармацевтичній галузі: безробітним Долинщини пропонували приєднатись до команди «Пульс»

Дата: 28.09.2021 15:51
Кількість переглядів: 180

Фото без описуДнями, у Долинській районній філії Кіровоградського обласного центру зайнятості на замовлення фізичної особи-підприємця Перанського Віктора Антолійовича відбувся міні-ярмарок вакансій.

Слід наголосити, що  ФОП Перанський В.А. не вперше звертається до районної філії за допомогою у доборі необхідних кадрів. Лише за останні два роки, підприємець створив близько 10 нових робочих місць, на які працевлаштовувались безробітні мешканці Долинщини. На замовлення роботодавця організовувалось й професійне навчання за професіями, необхідні підприємцю з метою ефективному впровадженню його підприємницької ініціативи. 

Сьогодні підприємець розширює напрямки своєї діяльності і на умовах франчайзингу відкрив  у центрі міста аптеку «Пульс». Тож наразі є потреба в оперативному підборі необхідних кадрів за посадою продавець-консультант для роботи в аптеці.

На захід були запрошені безробітні, які нещодавно були вивільнені з Долинської центральної районної лікарні в зв’язку зі скороченням чисельності працюючих.

Під час заходу Віктор Перанський розповів про особливості роботи в аптеці, про необхідні знання та навички роботи з клієнтами. Також зазначив розмір заробітної плати, умови праці та необхідні документи для працевлаштування.

«Єдина вимога до кандидатів, окрім освіти, - це доброзичливість, чуйність та уважність до відвідувачів, співпереживання та небайдужість до тих, хто звертається за допомогою та порадою. Всьому іншому можна навчитися. Я гарантую вчасно виплачену заробітну плату, всі передбачені чинним законодавством відпустки та забезпечення одягом»,  -  підкреслив                    В. Перанський.

Фахівці центру зайнятості створили всі умови для того, щоб роботодавець та безробітні мали можливість поспілкуватись, адже міні-ярмарок вакансій сприяє прямому контакту тих, хто пропонує роботу і тих, хто її шукає.

«Приєднуйтесь до команди «Пульс». Реалізовуйте свій талант та професійні навики. Я сподіваюсь, що робота, яку ми пропонуємо, буде приносити вам задоволення, а можливості навчання та розвитку допоможуть досягнути успіху!», - наостанок підкреслив підприємець.

Перспективою працевлаштування зацікавились двоє безробітних, яких запрошено на підприємство для ознайомлення з умовами праці   безпосередньо на робочому місці. 

М. Соловйова, директор Долинської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь