Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Друге засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посади директора Комунального закладу “Центральна публічна бібліотека Долинської міської ради” та директора Комунального закладу “Краєзнавчий музей Долинської міської ради”

Дата: 20.08.2021 09:35
Кількість переглядів: 312

19 серпня 2021 року у Комунальному закладі “Центральний Будинок культури Долинської міської ради” відбулося друге засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посади директора Комунального закладу “Центральна публічна бібліотека Долинської міської ради” та директора Комунального закладу “Краєзнавчий музей Долинської міської ради”. Під час засідання проведено співбесіди з кандидатом на посаду директора Комунального закладу “Центральна публічна бібліотека Долинської міської ради” Гладкою Н.М. та з кандидатом на посаду директора Комунального закладу “Краєзнавчий музей Долинської міської ради” Яковлєвою Т.М. Кандидати презентували конкурсній комісії проєкти програм розвитку закладів культури на один і п’ять років.

         Переможцем конкурсного добору на посаду директора Комунального закладу “Центральна публічна бібліотека Долинської міської ради” відповідно до результатів голосування стала ГЛАДКА Надія Миколаївна.

         Переможцем конкурсного добору на посаду директора Комунального закладу “Краєзнавчий музей Долинської міської ради” відповідно до результатів голосування стала ЯКОВЛЄВА Тетяна Михайлівна.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь