Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

У Долинській громаді відкрито поліцейську станцію

Дата: 19.08.2021 16:35
Кількість переглядів: 733

Сьогодні, 19 серпня, у місті Долинська, в межах Меморандуму про співпрацю між поліцією та територіальною громадою, розпочато реалізацію проєкту "Поліцейський офіцер громади" відкриттям поліцейської станції. 

На відкритті станції були присутні міський голова Євгеній Звіздовський, начальник Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Роман Козьяков, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Олексій Ніколаєв, начальник відділення поліції № 1 (м. Долинська) Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області Олександр Лисенко, працівники міської ради та мешканці громади.

Міський голова зазначив, що відкриття поліцейської станції - це важлива подія  в житті нашої громади. Подякував керівнику поліції області Роману Козьякову за підтримку та можливість зробити життя наших мешканців безпечним та комфортним.

Після урочистого відкриття поліцейської станції присутні оглянули службові приміщення, де було зроблено сучасний ремонт, облаштовано кабінети необхідною оргтехнікою та меблями, підведені всі необхідні комунікації.

Долинській громаді було представлено поліцейського громади – Миколу Королька, який забезпечений службовим автомобілем «Renault Duster».

Жителі міської громади можуть отримати кваліфіковану допомогу та відповіді на питання, які їх турбують, за адресою: м. Долинська, вул. Соборності України, буд. 26.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь