Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ: заходи соціального захисту населення у квітні 2021 року

Дата: 24.05.2021 15:18
Кількість переглядів: 298

Фото без описуСитуація на ринку праці Долинського району характеризується постійним попитом на керівників (менеджерів) (6,3%), професіоналів (9,8%), фахівців (4,9%), технічні службовці (3,8%), працівників сфери торгівлі та послуг (12,3%), на кваліфікованих робітників з інструментом (18,2%), на робітників з обслуговування, експлуатації і  контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин (26,7%) та кваліфіковані робітники сільського та лісового господарств, риборозведення та рибальства (8,7%).

Упродовж квітня 2021 року у районній філії отримали статус безробітного  178 осіб, з  яких 63,5 % складали  жінки, 28,1% – молодь  віком до 35 років, 25,3% - особи, які мають додаткові гарантії щодо сприяння у працевлаштуванні, вивільнені – 11,2%, 37,1% - безробітні з числа сільських мешканців.

За сприяння служби зайнятості у  звітному періоді районною філією працевлаштовано 156 безробітних. Рівень  працевлаштування  безробітних громадян у березні склав 13,5%.

Направлено на громадські та інші роботи тимчасового характеру 28 осіб. Рівень залучення безробітних громадян до участі у громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру склав 2,4 %.

Проходили професійне навчання за сприяння служби зайнятості 125 осіб, рівень охоплення професійним навчанням становив 10,8%.

Станом на 01 травня 2021 року кількість вакансій у базі даних філії становила 138 одиниць. У середньому на одну вакансію претендувало 6 осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь