Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Заходи соціального захисту населення у березні 2021 року

Дата: 22.04.2021 08:57
Кількість переглядів: 275

Ситуація на ринку праці Долинського району характеризується постійним попитом на керівників (менеджерів) (7,1%), професіоналів (10,2%), фахівців (4,8%), технічні службовці (3,7%), працівників сфери торгівлі та послуг (13,3%), на кваліфікованих робітників з інструментом (19,7%), на робітників з обслуговування, експлуатації і  контролювання за роботою технологічного устаткування, складання устаткування та машин (23,0%) та кваліфіковані робітники сільського та лісового господарств, риборозведення та рибальства (7,7%).

Упродовж березня 2021 року у районній філії отримали статус безробітного  150 осіб, з  яких 64,0 % складали  жінки, 30,0% – молодь  віком до 35 років, 11,3% - особи, які мають додаткові гарантії щодо сприяння у працевлаштуванні, вивільнені – 32,0%, 42,0% - безробітні з числа сільських мешканців.

За сприяння служби зайнятості у  звітному періоді районною філією працевлаштовано 66 безробітних. Рівень  працевлаштування  безробітних громадян у березні склав 5,5%.

Направлено на громадські та інші роботи тимчасового характеру 31 особу. Рівень залучення безробітних громадян до участі у громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру склав 2,6 %.

Проходили професійне навчання за сприяння служби зайнятості 27 осіб, рівень охоплення професійним навчанням становив 6,7%.

Станом на 01 квітня 2020 року кількість вакансій у базі даних філії становила 249 одиниць. У середньому на одну вакансію претендувало 4 особи.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь