Долинська міська рада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Вшанували воїнів-інтернаціоналістів

Дата: 07.03.2021 23:56
Кількість переглядів: 786

15 лютого 2021 року, в меморіальному парку Слави, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виведення військ з Афганістану, відбулися заходи за участі воїнів-інтернаціоналістів, громадськості та керівництва міста.

Фото без опису

Зі словами вдячності до присутніх звернулись заступник міського голови Лілія Бабенко та голова спілки воїнів УСВА Віталій Іващенко. Вони подякували захисникам за виконання свого військового обов’язку, за те, що стали гідним прикладом людської відданості та героїзму, побажали міцного здоров’я, божого благословення і миру.

З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці з дня виводу військ з Республіки Афганістан представників районної організації ветеранів Афганістану було відзначено Почесними нагородами.

Хвилиною мовчання  та покладанням квітів до пам'ятного знаку «Воїнам - інтернаціоналістам Долинщини» було вшановано світлу пам'ять земляків, які загинули, виконуючи військовий обов’язок в Афганістані та пішли з життя в мирний час.

Цього ж дня за ініціативи голови ГО «Крок патріотів» Олександра Дяченка, відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки бойовому офіцеру, багаторічному голові спілки воїнів УСВА - Гронту Миколі Юхимовичу. 

Учасники урочистого зібрання хвилиною мовчання та покладанням квітів вшанували пам'ять воїна-інтернаціоналіста.

Члени Долинської районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану відвідали могили загиблих воїнів-інтернаціоналістів в селищі Молодіжне та м. Долинська. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь